Смачний і дуже незвичайний!
Інгредієнти:
Консервований тунець у власному соку або в олії – 2 банки
Варена рис – 150 г
Варені яйця – 2 шт
Твердий сир – 150 г
Зелена цибуля – 50 г
Сіль, майонез, чорний перець за смаком
приготування:
Нарізаємо цибулю дрібно, натираємо яйця на тертці.
Відварюємо рис і охолоджуємо.
Викладаємо інгредієнти шарами в салатницю, змащуючи кожен шар майонезом, посолюємо і перчимо до смаку:
рис,
тунець
порізану зелену цибулю,
тертий сир,
подрібнені яйця.
Прикрашаємо зверху зеленою цибулею.
Ставимо салат для просочення в холодильник на хвилин 30.