Салат з шинки та печериць дуже швидкий в приготуванні, ситний й неймовірно смачний. Він стане не тільки чудовим доповненням до святкового столу, але й улюбленою стравою всієї родини
Інгредієнти:
- Курячі яйця 2 шт.;
- Свіжі помідори 2 шт.;
- Свиняча шинка 100 гр.;
- Гриби 5 шт.;
- Зелень петрушки 3 гіл.;
- Легкий майонез 1 ст. л.;
- Кам’яна сіль;
- Будь-які спеції;
- Рослинна олія 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця відваріть круто, дайте охолонути, почистьте та наріжте кубиками.
- Шинку та помідори поріжте кубиками.
- Всі підготовлені продукти покладіть у салатник.
- Почистьте, промийте під проточною водою та поріжте на пластини гриби й обсмажте в олії, поки не з’явиться золотистий колір на поверхні.
- Викладіть їх на паперову серветку та охолодженими покладіть до салатника.
- Притрусіть салат подрібненою петрушкою, підсоліть, заправте майонезом та добре перемішайте.
Приємного апетиту!