Інгредієнти
Сало
1 кг
Часник
3 ч. л.
Паприка
4 ч. л.
Перець чорний мелений
1 ч. л.
Гірчиця
2 ч. л.
Смачне, ароматне і м’яке сало. Вся справа в правильному маринаді і подальшому запіканні в духовці. Виходить набагато смачніше, ніж ковбаса з магазину і прекрасно підходить для бутербродів.
Приготування:
Сало промиваємо, просушуємо паперовими рушниками.
Змішуємо тертий часник із сіллю, перцем, перемішуємо до однорідності
Додаємо гірчицю за смаком, перемішуємо.
Цю суміш втираємо у сало з усіх боків руками.
Далі посипаємо сало паприкою з усіх боків.
Загортаємо сало в фольгу і відправляємо в холодильник на ніч.
Духовку розігріваємо до 140 градусів і запікаємо 2 години
Виймаємо з духовки, охолоджуємо, ріжемо на порційні шматочки і подаємо до столу.
Порада: ви можете остудити сало у фользі. Далі покладіть його на кілька годин в холодильник і вже потім прибирайте фольгу і нарізайте його. Так сало стане щільнішим, і збереже свою м’якість.