Існує безліч рецептів маринованих кабачків, але цей найкращий. Кабачки виходять дуже смачними та хрумкими. Скоріше занотовуйте рецепт. Вихід з інгредієнтів – пару банок об’ємом 2000 мл
Складові:
- Кабачки – 1000 грамів;
 - Часник свіжий – 5 зубків;
 - Оцет – 45 мл.;
 - Кухонна сіль – 90 грамів;
 - Білий цукор – 60 грамів;
 - Вода – 1000 мл.;
 - Зелень кропу – 30 грамів;
 - Духмяний перець – 8 шт.;
 - Чорний перець – 60 шт.
 
Як зробити:
- Вимийте та наріжте кабачки півкільцями.
 - Подрібніть зелень кропу.
 - Розподіліть перці, часник та зелень порівну у банки.
 - Викладіть кабачки та залийте їх кропом.
 - Залишіть постояти кабачки хвилин 10.
 - Злийте воду та розрахуйте сіль та цукор. Закип’ятіть маринад.
 - У кабачки налийте оцет та киплячий маринад.
 - Накрийте банки кришками та відправте на стерилізацію протягом 10 хвилин.
 - Закрийте банки кришками.
 
Приємного апетиту