Салат дійсно простий, але дуже смачний! У складі всього 5 інгредієнтів плюс соус-заправка. Якщо підготувати продукти заздалегідь, на збірку піде не більше 10 хвилин.
Інгредієнти:
На форму діаметром 18 см.
- Яловичина – 350-400 гр. (відварити у підсоленій воді)
- Сир – 150-200 гр.
- Яйця варені – 5 шт.
- Мариновані огірки – 250 г.
- Волоські горіхи – 100 г.
- Листя салату – для прикраси (не обов’язково)
Соус:
- Майонез – 100 гр.
- Сметана – 100 гр.
- Гірчиця столова – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Сіль
- Чорний перець
Приготування:
1. Для соусу змішуємо майонез, нежирну сметану, міцну гірчицю, лимонний сік, сіль і чорний мелений перець.

2. М’ясо попередньо відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і нарізаємо тонкою соломкою, додаємо пару ложок соусу, перемішуємо і розділимо першим шаром.
Для більш ефектної подачі на дно миски я виклала салатні листя.

3. Другим шаром викладаємо і розділимо натертий на великій терці твердий сир і наносимо зверху тоненьку соусну сіточку.


4. Наступним шаром викладаємо мариновані огірочки, нарізані соломкою, як і м’ясо, і наносимо невеликий шар соусу.

5. Далі розділимо шар тертих на дрібній тертці яєць, і, знову, промазуємо невеликим шаром соусу.

6. Завершальним шаром викладаємо подріблені волоські горішки.
Буде ще смачніше, якщо горіхи попередньо обсмажити на сухій сковороді.

Накриваємо салат харчовою плівкою і прибираємо в холодильник настояться і просочитися мінімум на 1 годину, а краще залишити на 2-3.
Такий салат буде затребуваний на будь-якому столі, будь то святкове застілля або прості сімейні посиденьки за вечерею і обідом. Незважаючи на простий склад, салат виходить просто чудовий! Настійно рекомендую приготувати, салат простий і дуже смачний!


