22 Листопада, 2024
Святковий салат «Червона шапочка». Гості завжди з’їдають його першим

Святковий салат «Червона шапочка». Гості завжди з’їдають його першим

Салат «Червона шапочка» здивує родину не тільки яскравим та апетитним виглядом, але й чудовими смаковими барвами. Всі будуть в захваті від такої ситної та ароматної страви

Складові:

  • Куряче філе 150 гр.;
  • Курячі яйця 1 шт.;
  • Горошок консервований 1 банка;
  • Зелень кропу 1 пучок;
  • Свіжий помідор 150 гр.;
  • Легкий майонез 5 ст. л.;
  • Солодкий червоний перець 1 шт.;
  • Пекінська капуста 150 гр.

Спосіб приготування:

  1. Зваріть до готовності та наріжте на дрібні шматки куряче м’ясо.
  2. Зварене круто яйце почистьте та наріжте на кубики.
  3. Солодкий перець поріжте на кубики.
  4. Пекінську капусту пошаткуйте, покладіть в салатницю, додайте м’ясо, яйце, перець та маленьку банку горошку.
  5. Підсоліть, полийте зверху майонезом та добре перемішайте салат.
  6. Порізані на кубики помідори й подрібнений кріп посоліть та перемішайте.
  7. Верх салату «Червона шапочка» прикрасьте цією сумішшю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *