Смачні та прості салати з пекінської капусти
Салат «Цезар» з пекінською капустою
Інгредієнти:
- 200 г курячого філе
- 300 г пекінської капусти
- 100 г твердого сиру
- 80 г домашніх сухариків
- 2 ст. л. домашнього майонезу
- 1 зуб. часнику
- пучок зелені
- пів лимона
Приготування:
- Зваріть м’ясо і дайте йому охолонути. Потім розберіть м’ясо вздовж волокон на шматочки.
- Тонко нашаткуйте капусту. Наріжте помідори, а сир дрібно натріть.
- Змішайте пропущений через прес часник, майонез, сік лимона, а також рубану зелень.
- Змішайте всі підготовлені продукти з сухариками, заправте соусом і подавайте салат «Цезар» з пекінською капустою.
Салат з капустою і ковбасою
Інгредієнти:
- 300 г пекінської капусти
- 2 огірка
- 1 цибулина
- 200 г копченої ковбаси
- 3 ст. л. домашнього майонезу
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Для приготування салату з пекінської капусти і огірків нашаткуйте капусту, а огірок наріжте дрібною соломкою.
- Копчену ковбасу можна нарізати соломкою або кубиками, як вам більше подобається.
- Очистіть цибулину і наріжте овоч півкільцями.
- Змішайте всі продукти в глибокій мисці. Заправте сіллю, перцем, а також домашнім майонезом.
З пекінською капустою і куркою
Інгредієнти:
- 300 г пекінської капусти
- 300 г курячого філе
- 1 огірок
- 4 яйця
- 1 пуч. зеленої цибулі
- 3 ст. л. домашнього майонезу
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Зваріть м’ясо в підсоленій воді. Зваріть яйця.
- Поки м’ясо для салату з пекінською капустою і куркою вариться, нашаткуйте капусту, подрібніть цибулю, а огірок наріжте соломкою.
- Наріжте остигле м’ясо і яйця кубиком.
- Змішайте всі інгредієнти, заправте сіллю, перцем і домашнім майонезом.
З пекінською капустою, кукурузкою та копченостями
Інгредієнти:
- 300 г пекінської капусти
- 100 г копченої ковбаси
- 2 яйця
- 100 г консервованої кукурудзи
- пучок кропу
- 3 ст. л. домашнього майонезу
- 80 г батона
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Почніть приготування салату з пекінською капустою і кукурудзою з шинкування капусти. Посипте її сіллю і помніть руками.
- Зваріть яйця, дрібно наріжте їх. Порубайте зелень. Наріжте кубиками ковбасу.
- Батон наріжте тонкими скибочками. Підсушіть кожен на сухій сковороді.
- Змішайте капусту, яйця, ковбасу, зелень і кукурудзу. Заправте майонезом. Подавайте з сухариками.
З пекінською капустою і болгарським перцем
Інгредієнти:
- 300 г пекінської капусти
- 2 яйця
- 150 г твердого сиру
- 2 болгарських перця
- 1 помідор
- 40 г білого хліба
- 200 г курячого філе
- 1 пуч. кропу
- 3 ст. л. домашнього майонезу
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Зваріть куряче філе і яйця. Наріжте кубиками.
- Підсушіть нарізаний кубиками хліб в духовці або на сухій сковороді.
- Наріжте кубиками сир, болгарський перець і помідор. Порвіть пекінську капусту руками. Змішайте всі і заправте сіллю, перцем і майонезом.
З пекінською капустою і креветками
Інгредієнти:
- 0,5 качана пекінської капусти
- 300 гр коктейльних креветок
- 12 крабових паличок
- 400 г консервованих ананасів
- 1 гранат
- 3 ст. л. домашнього майонезу
- сіль за смаком
Приготування:
- Щоб приготувати салат з креветками і пекінською капустою, нашаткуйте овоч. Дрібно наріжте консервовані ананаси і крабові палички.
- Очистіть гранат. Змішайте зерна з уже підготовленими продуктами і коктейльними креветками.
- Заправте все сіллю і домашнім майонезом.