4 Червня, 2025
Свіжа цибуля в пляшці: соковита зелень, заморожена таким методом, зберігає яскравий колір і насичений смак

Свіжа цибуля в пляшці: соковита зелень, заморожена таким методом, зберігає яскравий колір і насичений смак

Завдяки пляшці свіжу цибулю не тільки зручно зберігати, а й використовувати. Спробуйте заморозити цибулю таким методом, і Ви будете задоволені!

Інгредієнти і використовувані предмети:

  • цибуля свіжа — необхідно використовувати молоду зелень, з красивими соковитими зеленими пір’їнками;
  • паперові рушники;
  • пластмасова пляшка з кришкою — можна використовувати будь-яку, але краще за все квадратну, так як її зручніше зберігати в холодильнику, просто поклавши в ящик. Шийка у пляшки має бути велика, інакше насипати цибулю і висипати буде проблематично.

Алгоритм приготування

Зелень ретельно миємо, чистимо і добре просушуємо паперовими рушниками. Цибульку шаткуємо так, як зазвичай це робимо для приготування їжі (неважливо, грубо або дрібно — це справа смаку) і засипаємо в пляшку.

Коли цибулі в пляшці буде більше половини, потрібно легенько постукати нею об стіл, щоб трохи утрамбувати зелень і досипати до самого верху.

Пляшку закриваємо кришкою і кладемо в холодильник. Таким методом цибуля може зберігається дуже довго, при цьому зберігаючи свій смак і колір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *