20 Грудня, 2024
Секретний компонент оселедця під шубою, який абсолютно змінить смак салату

Секретний компонент оселедця під шубою, який абсолютно змінить смак салату

Рецепт стане сімейним фаворитом

Багато господинь готують оселедець під шубою шарами — картопля, цибуля, оселедець, морква, буряк. Але спробуйте змінити класичну послідовність шарів, додавши секретний інгредієнт. Результат перевершить усі очікування — гості проситимуть не лише рецепт, а й добавку, інформує Ukr.Media.

Шари оселедця під шубою викладаються зовсім інакше. Основою служить шар дрібно натертої картоплі (300 г). На картоплю викладається 200 г філе оселедця, нарізаного дрібними кубиками однакового розміру. Потім розподіляється 250 г моркви, натертої на дрібній тертці

Далі йде секретний компонент, який перетворить смак салату. Крабові палички вищого ґатунку (150 г, дрібно нарізані та рівномірно викладені) надають страві особливий морський відтінок. Завершальний шар — натертий на тертці буряк. Кожен шар викладаємо тонко і щільно у форму, вирівнюємо силіконовою лопаткою. Майонез краще розподілити сіточкою, приблизно 2-3 столові ложки на шар.

Зміна порядку шарів перевершила всі очікування. Цей рецепт стане сімейним фаворитом. Успіх страви залежить від трьох ключових моментів. По-перше, шари салату за порядком вимагають точного дотримання товщини — кожен шар має бути рівним і тонким. По-друге, крабові палички треба брати тільки вищого ґатунку — від цього залежить кінцевий смак. По-третє, важливо скільки настоюється — найкраще 2-3 години при +2, +4 градусах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *