Класичні деруни смачні та дуже привабливо виглядають на тарілці.
Якщо у вас є бажання посмакувати чимось новим, тоді додайте до рецепта два нових продукти.
З ними буде ще смачніше, передають Патріоти України
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
картопля — 200 г;
шинка — 50 г;
сир — 500 г;
яйце — 1 шт.;
сіль, олія.
Як приготувати
Натріть картоплю. Вона пустить сік. Потрібно від нього позбутися.
Якщо залишити картопляний сік, ви не зможете посмажити деруни.
Натріть сир. Шинку можна також натерти або наріжте дрібними кубиками. Додайте до загальної маси. Також яйце та трохи солі, перцю.
Вимішайте.
Розігрійте сковороду з олією. Обсмажте деруни з двох сторін до золотистої скоринки.
З шинкою та сиром деруни набувають нового значення.
Смачного.