Привіт друзі! Ми раді бачити вас на нашому сайті. В цій статті ми розопвімо вам рецепт приготування смачної хрумкої картоплі по селянськи в духовці.
У картоплі по-селянськи головне – це хрумка скоринка. Цей рецепт розкриє секрет, як домогтися такої хрумкої смакоти.
Повідомляє BLYSK
Потрібно нарізати картоплю, традиційними шматками. Для того, щоб скоринка була хрумкою, картоплю треба проварити в окропі протягом 7 хвилин. За час варіння з картоплі «вийшов» крохмаль. Завдяки цьому картопля вийде хрумкою
Витягуємо картоплю з води, даємо вичахнути. Потім поливаємо соняшниковою олією, посипаємо сухим подрібненим часником, сухою паприкою і сухим базиліком. Не забудьте про сіль – посипте чайною ложкою. Гарно перемішайте, щоб спеції розподілилися по картоплі.
Готуємо картоплю до випікання. Беремо лист для випікання, застилаємо його фольгою. На фольгу висипаємо картоплю. Ставимо в духовку при 200 градусах на 40 хвилин.

Картоплю краще подавати із соусом.
Смачного!
Дякуэмо, що читаєте нас!