7 Січня, 2025
Сестра навчила готувати деруни по-новому. Можна зїсти з ложкою, такі вони смачнезні!

Сестра навчила готувати деруни по-новому. Можна зїсти з ложкою, такі вони смачнезні!

Сестра навчила готувати деруни по-новому. Можна зїсти з ложкою, такі вони смачнезні!

Деруни з картоплі, кабачка і яблука

Пише ibilingua.com

Інгредієнти:

  • 2 кабачка
  • 1 яблуко
  • 1 яйце
  • 4 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. приправи
  • 2 щіпки солі
  • 4 картоплі
  • рослинне масло для смаження

Приготування:

Яблуко, кабачки, картоплю чистимо і натираємо на тертці. Додаємо манку, приправу, яйце і сіль. Смажимо в невеликій кількості масла з двох сторін.

Подаємо зі сметанкою або сметанно-гірчичним соусом!

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *