Печу тільки так і ніколи не зраджу цьому рецепту!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Складові:
- сир – 500 г
- масло вершкове – 30 г
- яйця – 4-5 шт.
- цукор – 2/3 склянки
- родзинки
- курага
- ванілін
Додатково:
- масло вершкове для змащування форми
- мелені сухарі з солодкою булочки
Приготування:
Збиваємо сир блендером або пропускаємо через м’ясорубку
Перемішуємо сир з яйцями, цукром, шматочками вершкового масла і ваніліном.
Потім додаємо ізюм, шматочки кураги і знову перемішуємо.
Змащуємо форму для випічки вершковим маслом і обсипаємо густо сухарями.
Виливаємо сирну масу в форму. Посипаємо зверху сухарями. Можна поверх маси розкласти дрібне галетное печиво, розмочене злегка в молоці
Випікаємо при 150 – 160 ° С протягом 30 хвилин. Не дістаємо готову запіканку з духовки хвилин 5.