Сьогодні я запропоную рецепт страви з капусти. Капуста надзвичайно універсальна і поживна, що робить її прекрасною основою для приготування різноманітних страв.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Капусту нашаткувати, викласти в глибоку миску і залити окропом. Даю капусті постояти 10 хвилин.
- Після цього капусту відкидаю на друшляк і даю їй добре стекти.
- Потім додайте сіль, перець і суміш паприки.
- Далі додайте яйця і перемішайте капустяну суміш.
- Потім додайте борошно і знову все ретельно перемішайте.
- На сковороду наливаємо олію і ретельно його розігріваємо. Викладаю капустяну суміш і рівномірно розподіляю ложкою по всій поверхні сковороди. Потім накрити сковороду кришкою, поставити мінімальний вогонь і смажити капусту 10 хвилин.
- Потім перевертаю тушковану капусту за допомогою великої тарілки на інший бік.
- На капустяну основу викласти кружечки вареної ковбаси.
- На ковбаску викладіть кружечки помідорів.
- Потім посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Накрити каструлю кришкою і тримати тушковану капусту на маленькому вогні під кришкою ще близько 10-15 хвилин.
- В кінці посипте кропом і подавайте.
Я знайшла спосіб спекти смачні млинці, щоб вони не прилипали до сковороди. Приємного апетиту!Подаю цю страву зі сметаною.
Ось що нам знадобиться:
Капуста – 700 г
Яйця – 2 шт.
Борошно – 3 ст.л.
Ковбаса варена – 150 г
Помідор – 1 шт.
Сир – 120 г
Сіль – 1 ч.л.
Суміш перців – 1 ч.л.
Паприка – 1 ч.л.
Соняшникова олія
Кріп