16 Серпня, 2025
Ситна і маловідома страва «на швидку руку» з капусти.

Ситна і маловідома страва «на швидку руку» з капусти.

Сьогодні я запропоную рецепт страви з капусти. Капуста надзвичайно універсальна і поживна, що робить її прекрасною основою для приготування різноманітних страв.

Покроковий рецепт приготування страви:

  1. Капусту нашаткувати, викласти в глибоку миску і залити окропом. Даю капусті постояти 10 хвилин.
  2. Після цього капусту відкидаю на друшляк і даю їй добре стекти.
  3. Потім додайте сіль, перець і суміш паприки.
  4. Далі додайте яйця і перемішайте капустяну суміш.
  5. Потім додайте борошно і знову все ретельно перемішайте.
  6. На сковороду наливаємо олію і ретельно його розігріваємо. Викладаю капустяну суміш і рівномірно розподіляю ложкою по всій поверхні сковороди. Потім накрити сковороду кришкою, поставити мінімальний вогонь і смажити капусту 10 хвилин.
  7. Потім перевертаю тушковану капусту за допомогою великої тарілки на інший бік.
  8. На капустяну основу викласти кружечки вареної ковбаси.
  9. На ковбаску викладіть кружечки помідорів.
  10. Потім посипаю натертим на дрібній тертці твердим сиром. Накрити каструлю кришкою і тримати тушковану капусту на маленькому вогні під кришкою ще близько 10-15 хвилин.
  11. В кінці посипте кропом і подавайте.

Я знайшла спосіб спекти смачні млинці, щоб вони не прилипали до сковороди. Приємного апетиту!Подаю цю страву зі сметаною.

Ось що нам знадобиться:
Капуста – 700 г
Яйця – 2 шт.
Борошно – 3 ст.л.
Ковбаса варена – 150 г
Помідор – 1 шт.
Сир – 120 г
Сіль – 1 ч.л.
Суміш перців – 1 ч.л.
Паприка – 1 ч.л.
Соняшникова олія
Кріп

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *