3 Січня, 2025
Ситний м’ясний салат до святкового столу чи вечері

Ситний м’ясний салат до святкового столу чи вечері

Цей  салат за рецептом моєї подружки, страва дуже смачна. До речі, в оригіналі використовується  яловичина, але я ризикнула і замінила її на яловиче серце. Результат здивував — він виявився не тільки таким самим чудовим, а й більш доступним у фінансовому плані.

Ділюся рецептом приготування:
Для закусок та салатів серце варю заздалегідь і остуджую в бульйоні, таким чином воно залишається соковитим і при цьому не обвітрюється.

Картоплю зварила в мундирі, остудила, очистила та нарізала на шматочки.

Яловиче серце нарізала на маленькі шматочки і виклала в салатник.

Селеру очистила від волокон і нарізала на маленькі шматочки. Додала нарізані огірочки.

В даному рецепті потрібні мариновані огірки, однак, ви можете замінити їх на солоні або навіть свіжі, хоча майте на увазі це значно змінить смак. Залишилося заправити салат майонезом і подавати на стіл.

Я вирішила ще поекспериментувати та заправила салат грибним соусом. За своїм складом він практично не відрізняється від майонезу, проте до нього додані ароматні гриби. В результаті страва набула легкого грибного післясмаку. Але, зрештою, вибір завжди залишається за вами.

Інгредієнти:
Картопля – 2-3 шт.
Серця варене – 250-300 г
Огірки мариновані середні – 3 шт.
Стебло селери – 3 шт.
Майонез – за смаком
Сіль – за смаком
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *