6 Листопада, 2024
Скільки перепробувала салатів, але цей – найкращий. Лише його я готую на кожне свято. А як беру його на роботу, то дівчата з’їдають за хвилину

Скільки перепробувала салатів, але цей – найкращий. Лише його я готую на кожне свято. А як беру його на роботу, то дівчата з’їдають за хвилину

Цей салат «Жозефіна» я готую дуже часто. Він такий смачний, що приходиться готувати його багато, бо ще й на роботу його беру, дівчата дуже люблять. Готується дуже швидко з найпростіших продуктів, але неймовірно смачний.

Про це пише Українці Сьогодні

Складові:

  • 1 куряче філе;
  • 80 грам твердого сиру;
  • 250 грам печериць;
  • 1 помідор;
  • пучок зеленої цибулі, або одна цибулина невеликого розміру;
  • 2 яйця;
  • чорний мелений перець на ваш смак;
  • майонез;
  • сіль за смаком.

Приготування:

Філе відварюємо у підсоленій водичці, потім нарізаємо на середнього розміру шматки і розділяємо їх на волокна.

Печериці потрібно трішки підсмажити на сковороді до повного приготування, сир і помідор нарізаємо у вигляді кубиків невеликого розміру. Наступними варимо яйця і подрібнюємо за допомогою ножа, або виделки, цибулю також дрібно нарізаємо

Після цього всі підготовлені продукти з’єднуємо в величенькій тарілці, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Ось і все, салат готовий.

Гарненько викладіть його у салатницю і посипте улюбленою зеленню.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *