У класичних чебуреках використовують сиру начинку і без досвіду встежити за її рівномірним приготуванням досить складно. Тому ми вирішили перейти на набагато смачніші квадратні чебуреки: фарш спочатку доводимо на сковороді і вже потім швидко ліпимо
Для приготування ми візьмемо 300 грамів борошна, 150 мілілітрів води, чайну ложку солі, 3 столові ложки олії, подрібнену ножом в фарш курку (вистачить 300 грамів), кріп, помідори і будь-який твердий сир.
На відміну від традиційних чебуреків, тут ми будемо робити начинку відразу готовою. Фарш краще буде зробити не так на м’ясорубці, а просто подрібнивши курку ножом. Потім в хвилину обсмажуємо її і можна рухатися далі
Змішуємо в глибокій мисці борошно, воду, сіль і олію. Швидко вимішуємо щільне, туге тісто. Загорніть його в пакет і залиште на 20 хвилин, нехай підійде.
Потім розгортаємо тісто в тонкий лист і ділимо його на 4 частини.
На кожну викладаємо підсмажену курку, кріп, помідори і сир.
Загортаємо тісто прямокутником.
І обсмажуємо до готовності в киплячій олії.
Спробуйте подати ці чебуреки з різними видами гострих соусів.