14 Січня, 2025
Смажимо квадратні чебуреки. Спочатку доводимо фарш на сковороді, а потім швидко ліпимо

Смажимо квадратні чебуреки. Спочатку доводимо фарш на сковороді, а потім швидко ліпимо

У класичних чебуреках використовують сиру начинку і без досвіду встежити за її рівномірним приготуванням досить складно. Тому ми вирішили перейти на набагато смачніші квадратні чебуреки: фарш спочатку доводимо на сковороді і вже потім швидко ліпимо

Для приготування ми візьмемо 300 грамів борошна, 150 мілілітрів води, чайну ложку солі, 3 столові ложки олії, подрібнену ножом в фарш курку (вистачить 300 грамів), кріп, помідори і будь-який твердий сир.

На відміну від традиційних чебуреків, тут ми будемо робити начинку відразу готовою. Фарш краще буде зробити не так на м’ясорубці, а просто подрібнивши курку ножом. Потім в хвилину обсмажуємо її і можна рухатися далі

Змішуємо в глибокій мисці борошно, воду, сіль і олію. Швидко вимішуємо щільне, туге тісто. Загорніть його в пакет і залиште на 20 хвилин, нехай підійде.

Потім розгортаємо тісто в тонкий лист і ділимо його на 4 частини.

На кожну викладаємо підсмажену курку, кріп, помідори і сир.

Загортаємо тісто прямокутником.

І обсмажуємо до готовності в киплячій олії.

Спробуйте подати ці чебуреки з різними видами гострих соусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *