Ідеальна консервація на зиму, яка дозволяє зберегти всі аромати та солодкий смак качанів кукурудзи. Напевно, взимку це буде справжнє задоволення!
ІНГРЕДІЄНТИ:
– 10 качанів кукурудзи;
– 1,5 столові ложки солі на кожну банку (3 л);
– 1 столова ложка цукру на кожну банку;
– кип’ячена вода.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Очистіть кукурудзу від лушпиння та відріжте хвостик і кінчик кожного качана.
2. Візьміть дві чисті і сухі банки по 3 л і покладіть в них кукурудзу.
3. Додайте сіль, цукор і залийте банки окропом.
4. Вистеліть велику каструлю кухонним рушником. Поставте в нього банки і закрийте їх кришками. Налити воду так, щоб вона доходила приблизно на 1/3 банки. Ставимо каструлю на плиту і стерилізуємо банки 30 хвилин.
5. Вийміть стерилізовані банки з каструлі і закрутіть кришками.
6. Зберігайте консервовану кукурудзу в коморі. Термін його дії 2 роки