12 Грудня, 2024
Смачна картопля в клярі, рецепт простий, але гідний зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.

Смачна картопля в клярі, рецепт простий, але гідний зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.

Якими б дослідження не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її  приготування безліч. Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо

Ось, до речі, один з цікавих.

Інгредієнти:

  • Картопля 1,5 кг
  • Яйце 2 шт.
  • Сметана 1,5 ст. л.
  • Пшеничне борошно 1,5 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Кріп 10 г
  • Соняшникова олія за смаком

Як приготувати ароматний картопля в клярі

Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.

До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно нарізаний  кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани

На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолоджену картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.

У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплим.

Картопля всередині виходить м’яким і ніжним, а зовні – апетитна хрустка скоринка.

Смачного.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *