Якими б дослідження не балувала господиня свою сім’ю, найпростішим і бажаним варіантом залишається смажена картопля. При цьому варіантів її приготування безліч. Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень і навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо
Ось, до речі, один з цікавих.
Інгредієнти:
- Картопля 1,5 кг
- Яйце 2 шт.
- Сметана 1,5 ст. л.
- Пшеничне борошно 1,5 ст. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Кріп 10 г
- Соняшникова олія за смаком
Як приготувати ароматний картопля в клярі
Дрібну картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності в підсоленій воді. Тим часом в глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль і паприку, дрібно нарізаний кріп. Перемішайте все виделкою, додайте борошно. Вимішуйте тісто до консистенції густої сметани
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охолоджену картоплю умочіть в тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній повинна утворитися золотава скоринка. Готову страву викласти на тарілку, подавайте теплим.
Картопля всередині виходить м’яким і ніжним, а зовні – апетитна хрустка скоринка.
Смачного.