19 Грудня, 2024
Смачний, легкий у приготуванні литий спартак.

Смачний, легкий у приготуванні литий спартак.

Коржі :

4 яйця, 1 ст. цукру

150 мл сметани

6 ст. лож. розтопленого масла

1 ст. лож. меду

1 ч. лож. соди,

1 ст. лож. оцту

4 ст. лож. какао

1,5 ст. борошна(трошки менше залежить від борошна).


Яйця збити з цукром +сметана, розтоплене масло, мед, сода, оцет – – – – збити,,,, додати просіяне борошно, какао

Пекти при температурі 190 градусів. Форма розміром 20 см, 10-12 коржів.


Крем заварний:500 мл молока, 3 ст. лож. крохмалю, 5 ст. лож. цукру, 1 пач. ванілії. Все це зварити, остудити. 500 г масла збити на пухку масу +заварна маса. Зверху залити шоколадом.

P. S. На фото розмір форми 25*30,робила на 1,5 порції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *