Печінка в такому варіанті сподобається навіть тим, хто її особливо не любить. паштет просто готується, прекрасно підійде для бутербродів або як начинка в млинці.
Необхідні продукти
- 500 грам курячої печення
- 1 цибулина
- 1 морква
- 150 мілілітрів молока
- 50 грам вершкового масла
- сіль, перець за смаком
Покроковий процес приготування паштету
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. У сковороду кладемо вершкове масло і цибулю, обсмажуємо до легкої прозорості.
Моркву чистимо і нарізаємо великими шматочками, додаємо до цибулі. Все перемішуємо і обсмажуємо 2-3 хвилини
Слідом в сковороду кладемо печінку, перемішуємо і залишаємо на 2-3 хвилини. Потім перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні ще 2 хвилини.
Через відведений час вливаємо молоко, додаємо сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 15 хвилин.
Готову печінку перекладаємо в миску і залишаємо трохи остигати. А потім перемелює блендером до однорідної маси. У суміш додаємо вершкове масло і перебиваємо до однорідності
Готовий паштет перекладаємо в миску і прибираємо в холодильник. Зберігати його можна протягом 2 тижнів.