10 Серпня, 2025
Смачний печінковий паштет за простим рецептом. Такого у магазині не купите.

Смачний печінковий паштет за простим рецептом. Такого у магазині не купите.

Порадуйте своїх близьких смачним та ніжним паштетом із печінки. Цю страву можна їсти просто ложкою або намазувати на бутерброди. Тому рецепту паштет виходить дуже смачним.

Що знадобиться:

Печінка – 800 грам;

Цибуля – 250 грам;
Свіжа морква – 250 грам;
Перець;
Сіль;
Олія вершкове – 200 грам;
Питна вода – 1 склянка;
Соняшникова олія – 45 мл.
Як зробити паштет:

Наріжте овочі та печінку невеликими шматочками.
На олії обсмажте овочі, а через 5 хвилин додайте печінку і спеції.
Після ї в сковороду склянку води і тушкуйте на маленькому вогні до повної готовності.
Після цього поставте печінку охолоджуватися.
Забийте печінку блендером і додайте вершкове масло.

Якщо паштет сухий, долийте рідину зі сковороди.

Перекласти паштет у форми та відправте в холодильник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *