Порадуйте своїх близьких смачним та ніжним паштетом із печінки. Цю страву можна їсти просто ложкою або намазувати на бутерброди. Тому рецепту паштет виходить дуже смачним.
Що знадобиться:
Печінка – 800 грам;
Цибуля – 250 грам;
Свіжа морква – 250 грам;
Перець;
Сіль;
Олія вершкове – 200 грам;
Питна вода – 1 склянка;
Соняшникова олія – 45 мл.
Як зробити паштет:
Наріжте овочі та печінку невеликими шматочками.
На олії обсмажте овочі, а через 5 хвилин додайте печінку і спеції.
Після ї в сковороду склянку води і тушкуйте на маленькому вогні до повної готовності.
Після цього поставте печінку охолоджуватися.
Забийте печінку блендером і додайте вершкове масло.
Якщо паштет сухий, долийте рідину зі сковороди.
Перекласти паштет у форми та відправте в холодильник.