Багато хто любить салати з незвичайними назвами чи іменами. Пропоную вашій увазі один із таких рецептів – салат Анастасія, який чудово підійде як на святковий стіл, так і на звану вечерю.
Його приготування не займає багато часу, а продуктів потрібно зовсім небагато. Найбільше часу піде на те, щоб відварити м’ясо, тож зробити це можна напередодні свята. А саме приготування у вас займе не більше 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
відварена куряча грудка – 1 штука,
шинка (або карбонад) – 200-250 грам,
морквина по-корейськи – 200-250 грам,
капуста пекінська – 1 невеликий качан,
3 сирі яйця,
борошно пшеничне – 1 ст. ложка,
майонез – для заправки,
сіль за смаком,
зелень для прикраси – за бажанням.
З цієї кількості продуктів вийде велика миска салату – всі ваші гості не залишаться голодними, і, напевно, попросять у вас і добавку, і рецептик.
Ділюся рецептом приготування:
- Куряче філе відваріть заздалегідь, не забудьте посолити воду і знімати піну під час варіння. Коли м’ясо повністю охолоне – наріжте його на невеликі шматочки. Перекладіть у глибоку миску, до якої можна буде додати решту інгредієнтів і зручно перемішати.
- Шинку також потрібно нарізати тонкими брусочками та додати до курочки.
- Капусту пекінську добре промийте і тонко нашаткуйте (товсті листочки краще видаліть або натріть на тертці). Її також відправте в загальну миску до решти інгредієнтів.
- Яйця вбийте в невелику миску, злегка посоліть, додайте ложку борошна і збийте. З трьох яєць вийде два тонкі омлети, які потрібно обсмажити з двох сторін, остудити і нарізати соломкою.
- Тепер залишилося лише перемішати всі інгредієнти, додати корейську морквину, заправити майонезом і подавати до столу. Не забудьте посолити на смак і прикрасити зеленню.
Це буде смачно! Звичайно, я бажаю всім своїм читачам приємного частування!
Джерело