3 Січня, 2025
Смачний салат “Анастасія”: гарна назва, чудовий смак.

Смачний салат “Анастасія”: гарна назва, чудовий смак.

Багато хто любить  салати з незвичайними назвами чи іменами. Пропоную вашій увазі один із таких рецептів –  салат Анастасія, який чудово підійде як на святковий стіл, так і на звану вечерю.

Його приготування не займає багато часу, а продуктів потрібно зовсім небагато. Найбільше часу піде на те, щоб відварити м’ясо, тож зробити це можна напередодні свята. А саме приготування у вас займе не більше 15-20 хвилин.

Інгредієнти:
відварена куряча грудка – 1 штука,
шинка (або карбонад) – 200-250 грам,
морквина по-корейськи – 200-250 грам,
капуста пекінська – 1 невеликий качан,
3 сирі яйця,
борошно пшеничне – 1 ст. ложка,
майонез – для заправки,
сіль за смаком,
зелень для прикраси – за бажанням.
З цієї кількості продуктів вийде велика миска салату – всі ваші гості не залишаться голодними, і, напевно, попросять у вас і добавку, і рецептик.

Ділюся рецептом приготування:

  1. Куряче філе відваріть заздалегідь, не забудьте посолити воду і знімати піну під час варіння. Коли м’ясо повністю охолоне – наріжте його на невеликі шматочки. Перекладіть у глибоку миску, до якої можна буде додати решту інгредієнтів і зручно перемішати.
  2. Шинку також потрібно нарізати тонкими брусочками та додати до курочки.
  3. Капусту пекінську добре промийте і тонко нашаткуйте (товсті листочки краще видаліть або натріть на тертці). Її також відправте в загальну миску до решти інгредієнтів.
  4. Яйця вбийте в невелику миску, злегка посоліть, додайте ложку борошна і збийте. З трьох яєць вийде два тонкі омлети, які потрібно обсмажити з двох сторін, остудити і нарізати соломкою.
  5. Тепер залишилося лише перемішати всі інгредієнти, додати корейську морквину, заправити майонезом і подавати до столу. Не забудьте посолити на смак і прикрасити зеленню.

Це буде смачно! Звичайно, я бажаю всім своїм читачам приємного частування!
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *