25 Жовтня, 2025
Смачний тушкований буряк, за простим рецептом. Апетитна та корисна страва.

Смачний тушкований буряк, за простим рецептом. Апетитна та корисна страва.

Приготуйте цей салат, який дуже смачний, апетитний та корисний. Продукти прості, у кожної господині вони є про запас. Готувати це блюдо дуже швидко та легко. Їсти його можна гарячим чи холодним додаючи до основних страв у вигляді гарніру або як самостійне блюдо.

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Столовий буряк 2 шт.;
  • Олія рослинна 3 ст. л.;
  • Сіль;
  • Перець чорний мелений;
  • Цукор пісок;
  • Оцет бальзамічний

Спосіб приготування:

  1. Столовий буряк відваріть чи запечіть у духовці, загорнутим у фольгу, при 200 градусах, на протязі 30 хвилин до готовності.
  2. Ріпчасту цибулю почистьте та поріжте на дрібні шматки.
  3. На попередньо розігрітій пательні смажте цибулю в рослинній олії до прозорості.
  4. Готовий буряк почистьте від шкірки, натріть на терці з великими отворами, покладіть до цибулі та продовжуйте тушкувати хвилин 5 під кришкою.
  5. До буряку додайте сіль, перець, дрібку цукру, оцет та потушивши хвилинку зніміть з вогню.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *