Існує величезна кількість самих різних салатів. Але мені найбільше до душі страва під назвою «Сеньйора» — смачна і ситна, яка виглядає ефектно і, що важливо, готується дуже просто. А якщо його на стіл подати, то можна не сумніватися, що всі гості його оцінять і похвалять потім кулінарні здібності господині.
Щоб приготувати цей апетитний салат, нам знадобляться такі інгредієнти, як:
- 300 грам курячої печінки;
- ріпчаста цибулина;
- 400 грам печериць;
- 100 грам картоплі;
- 3 яйця;
- 3 солоних огірка;
- кілька стебел петрушки;
- 100 мл майонезу;
- чайна ложечка гірчиці;
- столова ложка соняшникової олії;
- сіль і перець.
І в першу чергу обсмажуємо печінку на соняшниковій олії по пару хвилин з обох сторін, потім накриваємо сковорідку кришкою, тушкуємо її ще 3 хвилини, після чого знімаємо і охолоджуємо. В цей час ставимо варити картоплю, чистимо цибулю, а потім ріжемо гриби тоненькими пластинками, цибулю — четвертинками, огірки і яйця — кубиками, а коли картопля звариться, чистимо її і натираємо на грубій терці.
Далі обсмажуємо в сковорідці гриби пару хвилин, потім до них додаємо цибулю, сіль і перець, все перемішуємо і обсмажуємо до готовності.
Після цього подрібнюємо петрушку і нарізаємо тоненькими смужками печінку, і всі підготовлені інгредієнти складаємо у велику миску. І в кінці лише готуємо приправу з майонезу, гірчиці і пари дрібок перцю, якими заправляємо салат, щоб його перемішати і тут же подавати до столу.