23 Лютого, 2025
Смачний і ситний салат з курячою печінкою і солоними огірками – готую його до будь-якого застілля

Смачний і ситний салат з курячою печінкою і солоними огірками – готую його до будь-якого застілля

 Салат з курячою печінкою, зеленим горошком і солоними огірками – це прекрасний варіант для тих, хто хоче приготувати легку і смачну страву.

Цей салат ідеально підходить для перекусу або обіду і буде відмінним доповненням до основної страви.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати цей салат, який точно сподобається всім вашим близьким і гостям.

Інгредієнти:
печінка куряча – 400-500 гр.
морква – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
зелений горошок консервований – 1 банка
огірок солоний – 2-3 шт.
олія – для смаження
сіль, мелений чорний перець – за смаком

Приготування:
Підготуйте курячу печінку – промийте її, зачистіть від плівок і прожилок і наріжте невеликими шматочками.

Розігрійте сковороду з олією і обсмажте до готовності курячу печінку. В кінці приготування до смаку посоліть і поперчіть печінку.

Ріпчасту цибулю наріжте кубиком і також обсмажте її на олії до м’якості.

Обсмажену цибулю можна перекласти на сито, щоб видалити надлишки олії.

Моркву очистіть і натріть на великій терці. Обсмажте її на олії до м’якості.

Моркву також можна перекласти на сито.

Солоні огірки наріжте невеликим брусочком.

З консервованого горошку злийте рідину.

Візьміть миску або салатник, викладіть обсмажену ріпчасту цибулю.

До цибулі викладіть обсмажену моркву, солоні огірки і зелений консервований горошок.

До овочів викладіть обсмажену курячу печінку, заправте салат за смаком майонезом ( майонез можете замінити сметаною, але мені більше подобається саме з майонезом ).

Перемішайте салат, поставте його в холодильник на 30-40 хвилин, щоб він настоївся.

Салат з курячої печінки з овочами готовий! При подачі його можна посипати нарізаною петрушкою і зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *