Супи є частиною раціону кожної людини. Майже у кожній культурі можна зустріти свої національні супи. Є страви дуже бюджетні, але також трапляються дуже дорогі.
Ми розповімо про бюджетний, але не менш смачний суп, який можна готувати постійно.
Інгредієнти:
Курячі стегна — 3 шт.;
Олія;
Цибуля — 1 шт.;
Морква — 1 шт.;
Вода — 2,5 л;
Картопля — 600 г;
Сіль — ½ ч.л.;
Борошно — 200 г;
Яйця — 1 шт.;
Чорний перець — щіпка;
Зелена цибуля — пучок;
Кріп — пучок;
Петрушка — пучок.
Приготування супу:
Нарізаємо невеликими шматками курячі стегна і обсмажуємо їх 5 хвилин у каструлі з олією. Нарізаємо дрібно цибулю, ріжемо тонкими пластинками моркву, відправляємо обсмажуватися до стегон на кілька хвилин.
Вливаємо до стегон та овочів окріп, продовжуємо варити. Очищаємо картоплю, одну штуку кладемо в каструлю, не нарізаючи.
Інші картоплини нарізаємо кубиком і додаємо в суп.
Відварюємо картоплю у супі під кришкою до готовності. Далі виловлюємо із супу не нарізану картоплину і розминаємо до стану пюре, кладемо назад у суп.
Розбиваємо в окрему тару яйце, солимо та збиваємо. Виливаємо яйце в борошно, змішуємо руками до появи грудочок тіста.
Залишки борошна просіюємо через сито, додаємо грудочки тіста в суп.
Відварюємо суп під кришкою 5 хвилин. Шинкуємо дрібно зелену цибулю, кріп та петрушку, додаємо в суп.