12 Вересня, 2025
Смачнющі печінкові котлети з рисом. Мої рідні з’їдають за “обидві щоки”.

Смачнющі печінкові котлети з рисом. Мої рідні з’їдають за “обидві щоки”.

Котлети з печінки та рису виходять дуже смачні, ситні та урізноманітнять ваш сімейний раціон. Приготуйте такі печінкові котлети і ви точно будете задоволені

Інгредієнти:

  • Рис – 80-100 г
  • Куряча печінка – 500-600 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Перець чорний мелений
  • Борошно – 3-4 ст. л.

Приготування:

Зваріть рис.
Печінку та цибулю подрібніть у блендері.
Додайте яйце, майонез, сіль та перець. Збийте ще раз.
Додайте рис. Всипте борошно і перемішайте.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажуйте котлети до рум’яності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *