4 Березня, 2025
Смачніше не знайдете! Новорічний салат “Сніжний ліс” – рекомендую.

Смачніше не знайдете! Новорічний салат “Сніжний ліс” – рекомендую.

Смачніше не знайдете! Салат СНІЖНИЙ ЛІС – Ви повинні його скуштувати! Новорічний салат з куркою та грибами!

Неймовірно смачний салат, соковитий та ніжний, прикраса столу. Все дуже просто, а результат приголомшливий! Ідеальна страва для зустрічі гостей. Салат на Новорічний стіл і не лише. Порадуйте себе та своїх близьких. Спробуйте!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Куряча четвертина запечена 1 шт (вага м’яса 250 гр)
  • Печериці 500 гр
  • Цибуля 1 шт, 110 гр
  • Чорнослив 150 гр
  • Сир ковбасний копчений 200 гр
  • Яйця 5 шт
  • Волоські горіхи 50 гр
  • Часник 2 зубки
  • Майонез 200 гр

Покрокове приготування:

1. Гриби печериці 500 г нарізаємо кубиком. Обсмажуємо гриби на сухій сковороді до випаровування рідини.

Одну середню цибулину дрібно нарізаємо. Гриби перекладаємо на тарілку для остигання.
Цибулину нарізану обсмажуємо на олії окремо, даємо трохи підзолотитися і з’єднуємо з грибами, солимо за смаком, перемішуємо.

2. Беру запечену курячу четвертину, можна відварену. Нарізаємо м’ясо кубиком, чиста вага 250 г. Чорнослив 150 г подрібнюємо і з’єднуємо з м’ясом.

3. Часник 2 зубки пропускаємо через прес і додаємо в майонез. Все з’єднуємо.

4. Збираємо салат. Тарілку змащуємо майонезом. Викладаємо м’ясо із чорносливом. Покриваємо майонезом, беремо до смаку.

5. Другим шаром викладаємо гриби із цибулею. Наносимо майонез.

6. Ковбасний копчений сир 200 г натираємо на середній тертці відразу в тарілку з салатом. Розподіляємо рівномірно

Шар майонезу.

7. П’ять курячих яєць ділимо на білки та жовтки. Жовтки натираємо на середній тертці рівномірним шаром. Сітка з майонезу.

8. Потім на цій же терці натираємо білки.

9. Волоські горіхи подрібнюємо не дуже дрібно і прикрашаємо салат.

Краї салату підрівнюємо та ущільнюємо, сам салат не притискаємо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *