Традиційно олів’є вважають одним з популярних в Росії салатів. Немає нічого дивного, адже він і ситний, і смачний. Готує його кожна господиня за своїм рецептом, хтось додаємо м’ясо, хтось використовує ковбасу, а деякі і зовсім беруть курку. Цей же рецепт може стати прекрасною альтернативою вже трохи набридливому салату.
Пише Мій Світ
Приготування смачної страви за рецептом
Для нашого салату потрібно взяти такі інгредієнти:
- 250 грам копченої курячої грудки;
- пачку сухариків, смак не має значення;
- баночку кукурудзи;
- баночку консервованої квасолі;
- один болгарський перець;
- близько 200 грам майонезу;
- спеції на ваш смак;
- дві часточки часнику;
- свіжий кріп.
Грудку потрібно нарізати смужками. Перець миємо, прибираємо насіння, перегородки і плодоніжки, також нарізаємо смужками.
Квасоля і кукурудзу потрібно відкрити, зливаємо рідину і промиваємо холодною водою, даємо вологи стекти. Додаємо кукурудзу і боби до курки і перцю. Часник чистимо і пропускаємо через прес, кріп моєму і обсушуємо, дрібно кришимо. Все змішуємо між собою, додаємо спеції і майонез. Гарненько перемішуємо
Сухарики можна додати заздалегідь, так вони трохи намокнуть. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш хрустку структуру, то додайте сухарики перед подачею до столу.