Як не приготувати у сезон капусти пиріжки з нею. Начинка готується швидка та й пиріжки не займуть у вас багато часу для приготування. Скоріше занотовуйте рецепт
Складові:
- Домашнє молоко кімнатної температури – 2 склянки;
- Білий цукор – 60 грамів;
- Кухонна сіль – 7 грамів;
- Дріжджі – столова ложка;
- Куряче яйце;
- Горілка – 30 мл.;
- Олія – 90 мл.;
- Просіяне борошно – 700 грамів.
Покроковий рецепт:
- Замісіть тісто, приготувавши спочатку опару. До опари додайте інші інгредієнти та замісіть еластичне тісто.
- Приготуйте начинку, поки тісто буде підійматись.
- Нашаткуйте капусту та обсмажте її зі спеціями та нарізаною зеленню.
- Зліпить пиріжки та випікайте їх у духовці.
Смачного!