23 Серпня, 2025
Смачні та ситні цибульні котлети. На смак, нічим не гірші від звичайних

Смачні та ситні цибульні котлети. На смак, нічим не гірші від звичайних

Приготувавши котлети за цим рецептом, головним інгредієнтом яких є цибуля, ви частіше почнете готувати не м’ясні, а саме такі котлети.

Ця страва стане у пригоді тим, хто не вживає м’яса. Котлети виходять ніжними та соковитими

Для приготування вам знадобиться:

  • Цибуля – 2 шт.;
  • Бульба – 1 шт.;
  • Манка – 3 столові ложки;
  • Сік томатний – 1000 мл.;
  • Сіль кухонна;
  • Олія рафінована.

Як приготувати:

  1. Наріжте цибулю дрібним кубиком.
  2. Очистите бульбу та натріть її на тертці з великими отворами.
  3. Змішайте бульбу та цибулю, додайте сіль.
  4. Додайте манну крупу, перемішайте та залишіть настоюватись протягом 15 хвилин.
  5. Занурте руки у воду та починайте формувати котлети.
  6. Готові котлети обсмажте на пательні з додаванням олії.
  7. Коли котлети будуть обсмажені до хрусткої скоринки, залийте їх томатним соком.
  8. Накрийте пательню кришкою та варіть пів години.

Все готово! Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *