Котлети приготовані в духовці набагато смачніші ніж смажені. А ще вони соковитіші та корисніші. Така страва чудово поєднується з будь-яким гарніром та дуже сподобається всій родині
Інгредієнти:
- М’ясо яловичини 200 гр.;
- М’ясо свинини 300 гр.;
- Цибуля ріпчаста 1 шт.;
- Бульба картоплі 2 шт.;
- Яйця курячі 2 шт.;
- Зубки часнику 3 шт.;
- Свіже молоко 125 мл.;
- Хліб 3 скибки;
- Будь-яка зелень;
- Морська сіль;
- Перець чорний мелений;
- Свіжа сметана 200 гр.
Спосіб приготування:
- Пропустіть через м’ясорубку м’ясо яловичини, свинини та почищену ріпчасту цибулю.
- Почистьте картоплю та натріть на тертці з дрібними отворами.
- З’єднайте фарш з картоплею, яйцями, сіллю, перцем, подрібненим часником та все добре перемішайте.
- Замочіть скибки хліба в молоці, залиште на 5 хвилин та розімніть блендером у пюре.
- Наріжте дрібно зелень та з’єднайте все з фаршем.
- Перенесіть суміш на 1 годину до холодильника.
- Зліпіть з фаршу котлети та розкладіть на деко застелене пергаментним папером.
- Розігрійте духовку до 1800С та запечіть котлети на протязі 40 хвилин.
- З’єднайте сметану з подрібненим часником та невеликою кількістю води.
- Цим соусом залийте котлети та готуйте ще 10 хвилин.
Смачного!