13 Квітня, 2025
Соковиті чебуреки – це кращий рецепт, який я зустрічала. Тісто на окропі

Соковиті чебуреки – це кращий рецепт, який я зустрічала. Тісто на окропі

Чебуреки виходять нереальні, соковиті всередині із хрусткою та пухирчастою скоринкою, тут і говорити нічого не потрібно, потрібно пробувати!

Соковиті чебуреки
СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ:

 Тісто:

150 мл окропу
1 чайна ложка солі
3 столові ложки рослинної олії
400-500 грам  борошна
Для начинки:

350 грам фаршу

2 цибулі
Зелень за смаком
50 мл води
Сіль, перець до смаку
Олія для смаження
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:

У мисці змішати окріп, олію та сіль.

Додаємо просіяне борошно і замішуємо еластичне тісто.
Даємо тісту відпочити 15 хвилин накривши рушником.

Тісто для чебуреків на окропі
У фарш додаємо подрібнену цибулю, зелень, сіль, перець та воду. Все добре перемішуємо.

Фарш для чебуреків
Розділяємо тісто на 8-10 частин і розкачуємо. Кладемо на половину начинку і закриваємо, можна виделкою, відрізаємо зайве тісто якщо є.

Обсмажуємо на добре розігрітій олії з двох сторін, на середньому вогні до золотистого кольору.
Готові чебуреки викладаємо на паперовий рушник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *