Пропонуємо рецепт смакоти на сніданок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Для приготування начинки нам потрібно:
- 200 г вершкового сиру
- пів стакану вершків 30%
- 2 ст. л. меду
- 1/2 ч. л. ванільного цукру
Для приготування грінок нам потрібно:
- 1 батон
- 4 яйця
- 1,5 стакана молока
- 1/2 ч. л. солі
Для подачі грінок приготуємо сухий соус:
- 1 стакан цукру
- 1 лимон
- 1 стакан свіжої малини
Цедру лимона змішати з цукром. Додати малину і все перемішати
Збити міксером вершки і сир протягом 5 хвилин. Потім додати мед і ванільний цукор та ретельно перемішати.
Хліб нарізати скибочками. У кожній скибочці зробити невеликий надріз і покласти начинку.
В окремій посудині збийте яйця, молоко, ваніль, корицю і сіль.
На розігріту сковороду, попередньо змащеній рослинною олією ставити , грінки змочену в яєчній суміші ( яку ми готували в окремій посудині) і смажити до золотистого кольору з кожного боку
Зверху на грінки викладаємо нашу малину в лимонному цукрі.