Взимку такій страві на столі ціни не буде!
Список інгредієнтів для приготування соте:
- Один кілограм баклажанів;
- Один кілограм помідорів;
- 400 грамів моркви;
- 400 грамів болгарського перцю;
- Гострий червоний або чорний перець;
- Часник;
- Сіль і цукор за смаком;
- Оцет;
- 150 мілілітрів соняшникової олії.
Процес приготування
Баклажани нарізати середніми кубиками, при цьому не знімати з них шкірку.
Болгарський перець нарізати великими кубиками. Подрібнити часник.
Дрібно нарізати моркву пластинами або кубиками.
Помідори помістити в блендер або м’ясорубку для приготування з них однорідної маси.
У каструлю для приготування соте додати соняшникову олію, моркву і болгарський перець, овочі тушкувати близько двадцяти хвилин.
Додати в цю ж ємність баклажани і однорідну масу з помідорів, тушкувати ще 20 хвилин.
Додати часник, перець, сіль і цукор за смаком.
Додати оцет (рекомендується використовувати 9% -ний оцет), тушкувати ще 10 хвилин і знімати соте з вогню.
Розкласти соте в банки і щільно закрити кришкою.