Якщо ви любите сало, то цей рецепт точно припаде вам до смаку! З найтоншого, дешевого сала виходить справжній делікатес – спробуйте!
Ось що нам знадобиться:
Тонне сало – 1 кг;
Цибуля – 1 шт.;
Часник – 1 зубчик;
Морква – 1 шт.;
Сіль, чорний перець за смаком;
Молотий кмин, солодка паприка, приправа для шашлику по дрібці;
Яйце – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування страви:
У сала видаліть шкірку, наріжте тонкими смужками.

Наріжте цибулю, моркву, пропустіть часник через прес. Додайте всі спеції, сіль, перемішайте. Залишіть при кімнатній температурі на півгодини, щоб трохи промаринувалося. Потім влийте одне яйце і ще раз добре перемішайте.

У два пакети для запікання розподіліть сало з овочами. Зав’яжіть, щоби міцно трималося. Покладіть у форму швом догори, випікайте при 170 градусах протягом 1 години.

Потім надріжте, злийте зайвий жир і приберіть під прес 2 кг в холодильник на ніч.

Наступного дня наріжте рулет, покладіть шматочок на чорний хліб із часником/хріном/гірчицею за смаком. Це неймовірно ароматно, смачно та дуже ситно
