14 Листопада, 2024
Спробувала цю страву на іменинах. Так сподобався, що все сама і з’їла!

Спробувала цю страву на іменинах. Так сподобався, що все сама і з’їла!

Я спробувала цю страву у одного на іменинах. Мені перець так сподобався, що я, напевно, одна його і з’їла. Рецептів приготування фаршированих перців маса, я сама їх і тушила в бульйоні і підсмажувала, і що я тільки не робила з моїми улюбленими перцями. Але такого смачного я ще не їла.

3а матеріалами Кенгуру

Інгредієнти для фаршированого перцю:

  • перець солодкий – 14 штук;
  • пів кілограма курячого фаршу;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • часник (3 зубчики);
  • томатна паста – 1 ст. ложка;
  • сметана – 100 грам;
  • сіль і перець за смаком.

Фарширований перець: процес приготування

Перець помити і очистити від насіння і перегородок. Всередину покласти фарш з подрібненої цибулі і часнику (краще це зробити в блендері), добре промитої гречаної крупи, солі, перцю і курячого фаршу.

На сковорідці підсмажте дрібно нарізану цибулю і моркву. Потім додайте томатну пасту і сметану. Долийте воду і добре перемішайте до однорідної консистенції. Дайте соусу покипіти 3 хвилини

Отриманим соусом, залийте перці і відправте в розігріту попередньо духовку. Випікати необхідно при 180 градусах 40 хвилин.

Ось які перці у вас повинні вийти. Вони не тільки дуже ароматні, а й корисні. Їжте із задоволенням, діліться цим рецептом з друзями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *