23 Липня, 2025
Суперпростий рецепт. Вишня на зиму без цукру! Навіть стерилізувати банки не доведеться.

Суперпростий рецепт. Вишня на зиму без цукру! Навіть стерилізувати банки не доведеться.

 Цей Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть початківець. Це саме той метод, яким користувалась моя бабуся!

Взимку відкриваєш баночку — аромат літа! Можна варити компот, додавати у випічку, або ж просто посипати цукром і насолоджуватись як десертом. Смакота неймовірна

Що потрібно:

  • свіжі вишні
  • кип’яток
  • лимонна кислота

Як готувати:

  1. Банки стерилізувати НЕ треба! Просто добре вимити.
  2. Вишні помити й дати стекти воді.

3. Укласти ягоди у банки до верху.

4. Залити окропом, накрити кришками й укутати в ковдру на 20 хвилин.

5. Потім злити воду з банок у каструлю (можна додати ще трохи води) й довести до кипіння.

6. У кожну банку додати щіпку лимонної кислоти (на кінчику чайної ложки).

7. Залити киплячою водою назад у банки.

8. Закрутити, перевернути та укутати до повного охолодження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *