Цей Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть початківець. Це саме той метод, яким користувалась моя бабуся!
Взимку відкриваєш баночку — аромат літа! Можна варити компот, додавати у випічку, або ж просто посипати цукром і насолоджуватись як десертом. Смакота неймовірна
Що потрібно:
- свіжі вишні
- кип’яток
- лимонна кислота
Як готувати:
- Банки стерилізувати НЕ треба! Просто добре вимити.
- Вишні помити й дати стекти воді.

3. Укласти ягоди у банки до верху.
4. Залити окропом, накрити кришками й укутати в ковдру на 20 хвилин.

5. Потім злити воду з банок у каструлю (можна додати ще трохи води) й довести до кипіння.
6. У кожну банку додати щіпку лимонної кислоти (на кінчику чайної ложки).

7. Залити киплячою водою назад у банки.
8. Закрутити, перевернути та укутати до повного охолодження.
