Така закуска готується дуже просто! А на смак, просто смакота! Як кажуть – “За вуха не відтягнеш!”
Нам знадобиться:
Помідори 1 кг.
Болгарський перець 1 шт.
Часник 7-8 зубчиків
Цукор 50 гр.
Соняшникова олія 50 мл.
Оцет 9% 30 мл.
Сіль 1 стол. ложка
Зелень (петрушка, кріп або будь-яку на Ваш смак)
Покроковий рецепт приготування:
Болгарський перець і часник почистити, подрібнити блендером або м’ясорубкою. Зелень дрібно порізати і додати до суміші перцю і часнику. Сюди ж додати олію, оцет, сіль, цукор, все добре перемішати.
Помідори порізати кружечками завтовшки близько 5 мм, викладати в глибоку чашу або каструлю шарами, кожен шар змащувати приготованою сумішшю. Поверх помідорів покласти тарілку, і поставити на неї вантаж.
Прибрати помідори в холодильник на 24 години.
Приємного вам апетиту!