Смажена свиняча шия цілком на грилі, яке тане в роті. Божественно смачно! Рекомендуємо спробувати всім цей рецепт.
Пише Ukr.Media
Інгредієнти
- Свиняча шия — 2 кг
- Сіль — 2 великі щіпки
- Суміш п’яти перців — 5 г.
- Паприка копчена — 4 г.
- Сухий часник — 4 г.
- Гірчиця — 25 г.
- Рослинна олія — 1 ч. л
Приготування
- Замаринувати м’ясо цілком.
- Розігріти гриль і смажити м’ясо з двох сторін до повної готовності.
- Для зручності можна контролювати температуру м’яса всередині.
- Для повної готовності свинини, всередині м’яса повинна бути температура не менше 77 градусів.
- Якщо є щуп або термометр для м’яса, то легко можна контролювати цей процес.
М’ясо виходить дуже соковитим і набагато смачніше, ніж будь-яка буженина. Спробуйте і переконайтеся самі!