Часто я готую для своєї сім’ї одну з наших улюблених страв – смажену картоплю. Причому ми її робимо і вдома, і в походах, і на ярмарках, куди їздимо продавати свої товари
І один раз, наш сусід по торгівлі, побачивши, що я в черговий раз збираюся смажити картоплю, підійшов і запропонував зробити інше страву, швидко і не менш смачну.
Нам потрібні такі інгредієнти:
- тушонка або піджарка на ваш смак;
- цибуля, 2 шт;
- морква, 1 шт;
- булгур, 1 пачка;
- сіль і спеції, олія соняшникова.
Процес приготування
Цибулю і моркву ріжемо, натираємо і тушкуємо на соняшниковій олії. Коли овочі вже будуть готові, додаємо тушонку, перемішуємо і через пару хвилин заливаємо водою, солимо за смаком і доводимо до кипіння масу. Можна на цьому етапі ще додати різних спецій.
Всипаємо булгур або будь-яку іншу крупу
Порада: води в сковороді повинно бути так, щоб вона на 2 пальця покривала крупу.
Накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин на великому вогні потім 10 хвилин на середньому і зменшуємо вогонь ще й готуємо вже до готовності крупи
Ось і все, за невеликі гроші у вас виходить ситна і дуже смачна страва.