Рибу у клярі з цибулі ви ще ніколи не куштували. Вона виходить хрусткою зовні та дуже соковитою в середині. Скоріше занотовуйте рецепт
Складові:
- Горбуша – 600 грамів;
- Домашні сметана – 100 грамів;
- Ріпчаста цибуля – 150 грамів;
- Часник – 2 зубки;
- Кухонна сіль – 10 грамів;
- Перець мелений;
- Пшеничне борошно – 90 грамів;
- Кондитерський порошок – 0,5 чайної ложки;
- Куряче яйце – 1 шт.;
- Олія без запаху – 30 мл.
Як зробити:
- Розфілеруйте рибу та наріжте порціями.
- Часник з цибулею подрібніть за допомогою блендера. Можна додати 30 мл. води, щоб суміш була однорідною.
- Додайте всі інші інгредієнти до цибулевого пюре та перемішайте.
- Залийте кляром рибу на пів години.
- Обсмажте рибу на пательні з обох сторін.
Приємного апетиту!