Цей рецепт тушкованої капусти для мене найкращий. А які неймовірно смачні пироги з неї виходять, просто казка. Після того, як і ви спробуєте, будете готувати її лише так.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
- пів капусти середнього розміру;
- 1 морквина;
- 1 кабачок;
- 2 цибулини;
- 2 ст. ложки сметани;
- 0,5 склянки олії;
- 2-3 ст. ложки кетчупу;
- кріп, петрушка на ваш смак;
- сіль, перець на ваш смак.
Приготування:
Цибулю нарізаю кільцями, моркву тру на тертці з невеличкими отворами. Потім смажу все на невеличкому вогні до золотистого кольору цибульки.
Потім тру на тертці кабачок, кидаю його в сковорідку. Наступною додаю нашатковану капусту
Сметану та кетчуп з’єдную в невеличкому посуді, все добре змішую.
Виливаю суміш в сковорідку, перемішую. Якщо маса надто густа, то вливаю трохи водички. Роблю вогонь менше, закриваю сковорідку кришкою і тушу до готового стану.
В самому кінці солю, перчу і всипав трохи подрібненої зелені. Трішки протушую і все готово.
Смачного!