Неймовірно смачна куряча грудка з приємною лимонною кислинкою! Приголомшливий перекус, який обожнює вся моя сім’я. Готується з простих і недорогих продуктів, які завжди знайдуться вдома.
Інгредієнти:
Лимонного соку – 1/2 лимона
Яєць ( середніх ) – 2 штуки
Петрушки
Борошна – 50 грам
Курячої грудки – 500 грам
Солі і перцю – на смак
Соняшникової олії – щоб обсмажити
Приготування:
З лимона вичавлюємо сік в глибоку чашу і додаємо яйця. Невеликого розміру пучок петрушки дрібненько ріжемо і відправляємо в чашу.
Висипаємо борошно і ретельно змішуємо за допомогою вінчика всі інгредієнти.
Курячу грудку ріжемо на невеликі шматки. Солимо і перчимо з двох сторін.
Перекладаємо шматочки курячої грудки в підготовлений кляр і ретельно перемішуємо.
Сковороду розігріваємо, поливаємо соняшниковою олією і викладаємо шматочки курячої грудки.
Смажимо до золотистої скоринки з кожного боку.