Отже, відбивні з огірками ми з вами вже готували, ох, скільки захоплених відгуків було, але рецепт і правда вдалий!
А сьогодні, не можу з вами не поділитися рецептом дуже смачних котлет з солоними огірками. Не думайте, що це не смачно, це смачно! Просто потрібно повірити і приготувати хоча б раз. Не потрібно відразу “спускати” весь фарш, зробіть собі спочатку пару котлет, і я впевнена, на двох котлетах ви не зупинитеся).
Інгредієнти:
- фарш – 500 г
- цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
- панірувальні сухарі – 2 ст. л .
- сіль
- перець мелений
- яйце – 1 шт
- кетчуп – 1 ст. л
- огірки солоні – 2-3 шт
Приготування:
Фарш, в ідеалі звичайно свинячий або свинячо-яловичий. Але в цей раз я приготувала з курячого фаршу, мені сподобалося.
Додаємо в фарш сіль, перець чорний мелений, пропущений через м’ясорубку цибулю, яйце і панірувальні сухарі (можна скибочку хліба додати замість сухарів).

А ось ще один інгредієнт, який я ніколи б не додумалася додати. Кетчуп, одна ст. ложка.

Солоні огірочки, можна і мариновані взяти, нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо в фарш.

Добре фарш вимішуємо, відбиваємо. Формуємо котлетки, паніруємо в борошні

Обсмажуємо котлети з двох сторін до рум’яної скоринки, доводити до готовності не потрібно, головне щоб котлети «схопилися»

Перекладаємо в форму для запікання, зверху розкладаємо шматочки масла ( смачного, якісного ).

Ставимо в духовку на 15 хвилин при 180 ° С.

Смачні, соковиті, апетитні котлети готові. Аромат приголомшливий.

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно