ЧАК-ЧАК – КЛАСИЧНИЙ РЕЦЕПТ – це дуже смачно, готується швидко і без складних інгредієнтів. Готуємо.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- * 450-500 гр. пшеничного борошна
- * 5 яєць
- * 150 гр. цукру
- * щіпка солі
- * 200 мл. олії
- * 250 мл. меду
- * 5 гр. розпушувача
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця збити із сіллю, додавши столову ложку цукру із загальної кількості.
2. Поступово всипати борошно з розпушувачем, замісити тісто круте, накрити рушником, відставити на 10 хв.
3. Далі тоненько розкачати тісто в пласт, нарізати шматочками.
4. Нагріти в глибокій сковороді олію, обсмажувати шматочки тіста до золотистого кольору.
5. Обсмажені шматочки викладати на паперовий рушник.
6. Мед і цукор, що залишився змішати, нагріти і прокип’ятити протягом двох хвилин.
7. Залити обсмажені заготовки сиропом і одразу ж укласти гіркою на блюдо.
Готово!)
Готуйте із задоволенням – це дуже смачно!