Перегорнула свого старенького записничка тай спекла вишиванку , любимо ми цей тортик ,років з 20 печу вже його .
Продукти:
- Тісто.
150 гр. маргарину.
250 гр. масла.
1 ст цукру.
1 ст. сметани.
2 ч. л. амонію (погасити в сметані).
3 яйця.
4 скл. борошна замісити розділити на 4 частини.
2.Тісто.
250 гр. маргарину.
2 жовтки.
100 гр сметани .
2ч. л. амонію (погасити в сметані).
2 ст л. какао.
Борошна стільки щоб замісити густе тісто , поділити на 4 частини і в морозилку .
Приготування:
Тісто має добре захолонути так щоб можна було терти на тертку .
Пів літри вишень в свому соку.
Берем біле тісто розкачуєм на протвінь , розмір 23-26.
На біле тісто кладем вишні, по вишнях ,горішки ,тоді берем тісто з какао з морозилки і тремо по горішках на тертку.
Випікаємо хв 20 до сухої шпажки ,і так 4 коржі.
Коли коржі захолонуть перемазуєм згущенкою по білому коржі .
Виходить 2 тортики.
Автор чудового рецепту – Роза Бойчук