8 Жовтня, 2025
Трішки сиру, яблуко і 20 хвилин випічки — гора найніжніших булочок, які змітають за секунди!

Трішки сиру, яблуко і 20 хвилин випічки — гора найніжніших булочок, які змітають за секунди!

Смачні сирні булочки з яблуками – це смачна випічка, у якій м’яке сирне тісто чудово поєднується зі соковитою фруктовою начинкою. Сир робить булочки пишними, а яблука додають легку кислинку та солодкість. Ці булочки підходять для різних випадків. Їх можна готувати на сніданок або для чаювання з друзями

Інгредієнти:

  • Сир — 250 г
  • Цукор — 80 г
  • Ванільний цукор — 5 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Борошно — 220 г
  • Розпушувач — 10 г
  • Яблуко — 1 шт.

Приготування яблучних булочок:

У сир розбиваємо яйце, додаємо цукор і ванільний цукор, вливаємо рослинну олію. Очищаємо яблуко від шкірки та нарізаємо маленькими кубиками.

Викладаємо яблуко в сирну суміш і перемішуємо всі компоненти. Всипаємо до сирної маси борошно та розпушувач, замішуємо м’яке і не липке тісто.

Формуємо з тіста «ковбаску» і ділимо на невеликі частини, формуємо кульки

Обвалюємо кульки в суміші цукру та кориці, викладаємо на деко, застелене пергаментом

Випікаємо булочки при температурі 170 градусів протягом 15–20 хвилин.

Отримуються м’які й ніжні сирні булочки з яблуком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *