Смачні сирні булочки з яблуками – це смачна випічка, у якій м’яке сирне тісто чудово поєднується зі соковитою фруктовою начинкою. Сир робить булочки пишними, а яблука додають легку кислинку та солодкість. Ці булочки підходять для різних випадків. Їх можна готувати на сніданок або для чаювання з друзями
Інгредієнти:
- Сир — 250 г
- Цукор — 80 г
- Ванільний цукор — 5 г
- Яйце — 1 шт.
- Рослинна олія — 50 мл
- Борошно — 220 г
- Розпушувач — 10 г
- Яблуко — 1 шт.
Приготування яблучних булочок:
У сир розбиваємо яйце, додаємо цукор і ванільний цукор, вливаємо рослинну олію. Очищаємо яблуко від шкірки та нарізаємо маленькими кубиками.
Викладаємо яблуко в сирну суміш і перемішуємо всі компоненти. Всипаємо до сирної маси борошно та розпушувач, замішуємо м’яке і не липке тісто.
Формуємо з тіста «ковбаску» і ділимо на невеликі частини, формуємо кульки

Обвалюємо кульки в суміші цукру та кориці, викладаємо на деко, застелене пергаментом
Випікаємо булочки при температурі 170 градусів протягом 15–20 хвилин.

Отримуються м’які й ніжні сирні булочки з яблуком.