Інгредієнти:
огірки – 300 г
помідори, морква, цибуля все – 300 г
перець – 300 г
часник 1 головка
томатна паста 2 ст. л.
сіль 1 ст. л.
цукор 1,5 ст. л.
оцет 9% -2 ст. л.
олія для смаження
Приготування:
Ріжемо цибулю, моркву, перець і укладаємо на дно посуду, де будемо все це тушкувати
Починаємо тушкувати на повільному вогні і додаємо потім помідори і трохи кетчупу.
Огірки натерти на великій терці і додати до тушкованих овочів
Тушкувати на слабкому вогні приблизно 15 хв., а в цей час можна підготувати банки
Додати в кінці оцет і часник
Після цього тушкувати ще хвилин 5-7 і можна додати трохи зелені
Відразу розкладаємо по чистим банкам і добре ущільнюємо банки, трохи постукуємо, щоб виходили бульбашки повітря, закриваємо кришкою перевертаємо і укутуємо ковдрою.
Смачного!