27 Липня, 2025
Тушковані огірки! Виходить не гірше кабачкової ікри а хрускіт від огірочків такий, що хочеться їсти ложкою прямо з банки!

Тушковані огірки! Виходить не гірше кабачкової ікри а хрускіт від огірочків такий, що хочеться їсти ложкою прямо з банки!

Інгредієнти:
огірки – 300 г
помідори, морква, цибуля все – 300 г
перець – 300 г
часник 1 головка
томатна  паста 2 ст. л.
сіль 1 ст. л.
 цукор 1,5 ст. л.
 оцет 9% -2 ст. л.
олія для смаження
Приготування:

Ріжемо цибулю, моркву, перець і укладаємо на дно посуду, де будемо все це тушкувати

Починаємо тушкувати на повільному вогні і додаємо потім помідори і трохи кетчупу.

Огірки натерти на великій терці і додати до тушкованих овочів
Тушкувати на слабкому вогні приблизно 15 хв., а в цей час можна підготувати банки

Додати в кінці оцет і часник

Після цього тушкувати ще хвилин 5-7 і можна додати трохи зелені

Відразу розкладаємо по чистим банкам і добре ущільнюємо банки, трохи постукуємо, щоб виходили бульбашки повітря, закриваємо кришкою перевертаємо і укутуємо ковдрою.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *